tenderscope - selectie van overheidsopdrachten
     
Openbare Europese aanbestedingen op maat
 

Abonnementsvormen


TenderScope biedt diverse abonnementsvormen.

Bij een basisabonnement ontvangt u een selectie van aanbestedingen voor een land naar keuze. Binnen dit abonnement kunt u tien trefwoorden opgeven. U kunt ook kiezen voor een uitgebreider abonnement. Bijvoorbeeld met landen, waarvan u denkt dat deze voor uw bedrijf interessant zijn. Ook kunt u kiezen voor een All-In abonnement.

De samenvatting van een buitenlandse aanbesteding is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. De originele tekst is altijd in de taal van het land van herkomst.

Standaard abonnementen

U kunt kiezen uit de volgende standaard abonnementen:
- basis
- Benelux
- alle EC-lidstaten
- de Europese Commissie instellingen
- All-in
- gunningen

Maatwerk abonnementen

Speciale maatwerk abonnementen zijn eveneens mogelijk. Bijvoorbeeld twee landen naar keuze of extra trefwoorden. Eventueel kan de informatie aan verschillende vestigingsonderdelen binnen uw bedrijf worden geleverd. Hiervoor kunnen wij u een offerte-op-maat doen toekomen.

Proefabonnement

Voor een eerste kennismaking kunt u bij TenderScope een proefabonnement aanvragen. Dit abonnement is 2 maanden geldig. Na afloop bepaalt u zelf of het abonnement wordt verlengd. In dit proefabonnement kunt u gebruik maken van alle selectiemogelijkheden.

Ge´nteresseerd? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Overheidsopdrachten en aanbestedingen
Meer informatie over TenderScope
TenderScope biedt diverse abonnementsvormen.
aanbestedingen selectie Drempelbedragen Ausschreibungen Aanbestedingen Zoeken aanbesteding