TenderScope - selectie van overheidsopdrachten
Tenders      
aanbestedingen
Overheidsopdrachten op maat Geselecteerd door TenderScope
 

Europese aanbestedingen op maat


In Nederland is Europees aanbesteden voor veel bedrijven aan de orde van de dag. Binnen de Europese Unie zijn overheids- en semi-overheidsinstellingen, zoals ministeries, provincies en gemeenten maar bijvoorbeeld ook de politie, ziekenhuizen en het openbare onderwijs, verplicht om al hun aankopen, werken of diensten boven het drempelbedrag, Europees aan te besteden.

Interessant voor u?

Een deel van deze overheidsopdrachten kan voor u interessant zijn. TenderScope kan u deze informatie op maat bezorgen. Op basis van uw eigen profiel screenen wij dagelijks de database en selecteren hieruit de aanbestedingen die voor u interessant zijn. De resultaten worden automatisch naar u verzonden via e-mail, fax of post.

Zelf selecteren is onbegonnen werk

Dagelijks verschijnen er circa 1.100 tenders (aanbestedingen, wijzigingen, aanvullingen, gunningen etc.). Dit aantal zal sterk toenemen met de geplande uitbreiding van de Europese Unie. Per jaar wordt er reeds meer dan 1000 miljard euro aanbesteed.

Door het grote aanbod en de diversiteit van deze aanbestedingen, is het voor bedrijven vaak onbegonnen werk iedere dag die enorme hoeveelheid informatie door te nemen voor het selecteren van de interessante aanbestedingen.

Selectie op standaard codering

Aanbestedingen zijn voorzien van een standaard codering (CPV-codes), die aangeeft op welke werken, diensten of producten de aanbesteding betrekking heeft. Deze codering biedt in theorie een goede basis voor het maken van selecties, maar in de praktijk blijkt dat veel aanbestedingen onjuist zijn gecodeerd.

TenderScope lost dit probleem voor u op door vooraf de codering van alle aanbestedingen die uit Nederland, België en door de Europese Commissies en Europese instellingen worden gepubliceerd te controleren. Hetzelfde vindt plaats voor alle aanbestedingen van specifieke branches uit de overige lidstaten, waaronder architecten- en ingenieursopdrachten, adviesdiensten zoals bedrijfsadvisering, milieu, public relations, etc.

Het TenderScope selectiesysteem

Deze informatie kan voor u op maat worden geselecteerd. TenderScope maakt hiervoor gebruik van een geautomatiseerd selectiesysteem. In dit selectiesysteem wordt uw eigen zoekprofiel opgenomen. Samen met u wordt dit zoekprofiel opgesteld. U bepaalt zelf op welke codes, trefwoorden en overige criteria voor u moet worden gezocht. Aanpassingen of wijzigingen van uw profiel zijn geen enkel probleem.

Het TenderScope selectiesysteem biedt de mogelijkheid om op de standaard codering te selecteren. Daarnaast kan worden gezocht op (combinaties van) trefwoorden in de tekst van de aanbestedingen. Hiermee kan voorkomen worden dat u een aanbesteding mist die niet de juiste codering bevat.

TenderScope onderscheidt zich door een breed scala aan selectiemogelijkheden:

 • land
 • soort opdracht - levering, diensten, werken en gemengd
 • soort document - prijsvragen, erkenningsregeling, procedure van voorinformatie, etc.
 • soort aanbestedende dienst
 • soort procedure - openbare procedure, aanbestedingen, etc.
 • soort verordening - Europese Gemeenschappen, GATT, EER, etc.
 • regio code - NUTS code
 • naam aanbestedende dienst
 • CPV-codes
 • uw specifieke trefwoorden ...
 • uw keuze ...

Statistische onderzoeken

TenderScope verstrekt ook statistische overzichten over de Europese aanbesteden van afgelopen jaren. Wilt u weten hoeveel aanbestedingen er per branche zijn verschenen in een bepaald jaar? Of wilt u weten aan wie de aanbestedingen binnen uw branche zijn gegund? TenderScope kan u deze informatie leveren.

Deze informatie kan zeer waardevol zijn voor uw marketing strategie.

Proberen?

Voor een eerste kennismaking kunt u bij TenderScope een proefabonnement aanvragen. Met dit abonnement kunt u voor een periode van 2 maanden de dienstverlening van TenderScope uitproberen. Na afloop bepaalt u zelf of het abonnement wordt verlengd. In dit proefabonnement kunt u gebruik maken van alle selectiemogelijkheden.

Ge´nteresseerd? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.


Meertalige websites

Onze meertalige websites vindt u:
www.tenderscope.nl >> (Nederlands)
www.tenderscope.com >> (Engels)
www.tenderscope.co.uk >> (Engels)
www.tenderscope.de >> (Duits)
www.tenderscope.be >> (Frans)

Overheidsopdrachten en aanbestedingen
Meer informatie over TenderScope
TenderScope selecteert voor u aanbestedingen op maat.
aanbestedingen selectie Drempelbedragen Gunning Overzicht Aanbestedingen Zoeken aanbesteding