TenderScope
     
Gunning Overzicht
 

Statistische Overzichten Aanbestedingen en Gunningen


TenderScope kan overzichten verstrekken over de Europese aanbestedingen van afgelopen jaren. Uit Nederland, of uit de overige lidstaten.

Wilt u weten hoeveel aanbestedingen er per branche zijn verschenen in een bepaald jaar? Of wilt u weten aan wie de aanbestedingen binnen uw branche zijn gegund?

Maandelijks kunnen wij U een overzicht generen van de door U gewenste informatie. Of het nu ict-, weg- en waterbouw-  of schoonmaakopdrachten zijn of opdrachten van specifieke aanbestedende diensten.
TenderScope levert de informatie aan in een overzichtelijk spreadsheet, met daarnaast in het spreadsheet een link naar de ook bijgeleverde originele teksten.

TenderScope kan u deze informatie leveren. Deze informatie kan zeer waardevol zijn voor uw marketing strategie.

 

Marktanalyse  - Tender Services Group

Een duidelijk beeld van de Europese aanbestedingsmarkt

Op basis van objectieve gegevens uit de Tender Electronic Daily krijgt u een duidelijker en beter beeld van de Europese aanbestedingsmarkt uit uw branche:

  • Kunt u opmaken welke contracten gaan aflopen.
  • Weet u welke partijen in het verleden een aanbesteding gegund hebben gekregen.
  • Zal er een betere marktwerking kunnen worden gerealiseerd.
  • Op deze manier kunt u een goed gemotiveerde en onderbouwde signaleringsfunctie uitoefenen richting de eigen organisatie en richting de overheid, politiek en andere organisaties.

Door een scan over enkele jaren uit te voeren van alle aanbestedingen en de achterliggende openbare informatie wordt er een analyse uitgevoerd die bijdraagt aan een helder zicht op de trend van afgelopen jaren. Tender services Group werkt voor deze dienst nauw samen met TenderScope.

Ge´nteresseerd? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Gunningen van aanbestedingen
Meer informatie over TenderScope
Statistische informatie over gunningen en Aanbestedingen.
aanbestedingen selectie Drempelbedragen overheidsopdrachten Aanbestedingen Zoeken aanbesteding